Wat vinden anderen ?

 • ” Waanzinnig mooie locatie! Via een brede oprijlaan doemt het prachtige kasteel al op. Het zwembad is een plaatje. Het park biedt genoeg uitdaging voor kleine en grote kinderen om van alles te ontdekken in de natuur. Het dorpje is op loopafstand. De lokale markten in de regio zijn het bezoeken meer dan waard. Je komt gegarandeerd uitgerust en met mooie herinneringen weer thuis. Wij zijn inmiddels meerdere malen geweest. Een aanrader!”

  Familie Egberinkmet jonge kinderen
 • “Wat een heerlijke vakantie hebben we hier gehad! Heel relaxed. Alles is keurig en goed verzorgd en de omgeving is prachtig. Heerlijke massages ook in de spa naast het chateau. Echt een aanrader wat ons betreft!”

  Ingrid Schevenhovenmet partner
  “Super vakantieplek: heerlijke chateau op toplokatie! Ideale mix aan mogelijkheden voor het gehele gezin of romantische rust”

  Familie van der Vlismet jonge kinderen
 • “Het verblijf op Chateau des Gipieres was voor ons een heerlijke week op een geweldige locatie. Mooie sfeervolle accommodatie, prachtige omgeving met leuke dorpjes, kortom franse sfeer op en top. Zelfs in het vroege voorjaar hebben we hier al heerlijk van de zon mogen genieten! Een echte aanrader dus.”

  Fam. Heijnemet baby
  “Tweemaal hebben wij in de zomer een week op dit prachtige landgoed Chateau des Gipieres vertoeft. Sfeervol ingericht en compleet appartement, netjes en schoon, prachtige omgeving voor uitstapjes met het gezin (ook jonge kinderen). Het buitenzwembad bij het kasteel was echt favoriet bij de kids. Aanrader!”

  Marianne van den Hoekmet kind

  “Al een aantal maal zijn wij met ons gezin met jonge kinderen in Chateau des Gipieres geweest. Een heerlijke plek in een heel mooie omgeving. De sportieve mogelijkheden in de omgeving, in cominatie met de rust op het park en de allure van een echt kasteel zijn voor ons ideaal. En ook voor onze kinderen. Die zijn de hele dag buiten. Ronddwalend over het terrein van het park of spelend in het zwembad. We kunnen het iedereen aanraden.”

  Fam. Hellemonsmet jonge kinderen
 • “Wij komen al jaren in appartement 1 van Chateau des Gipieres, voor ons het mooiste appartement van het chateau. Dit appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een mooi uitzicht op het zwembad en het dorp Montbrun les Bains. Voor het hele gezin zijn hier leuke dingen te doen in de omgeving. Onze kinderen vermaken zich prima bij het zwembad of bouwen hutten achter het kasteel. Voor ons is de omgeving geweldig. We bezoeken een stad, markt of wijnboerderij en maken hier heel wat kilometers op de fiets.”

  Fam. Heinenmet jonge kinderen
  “Een fantastische plek, waar de geur van lavendel je tegemoet komt! In de omgeving is ontzettend veel te doen en het kasteel zelf biedt de mogelijkheid tot ontspanning in het zwembad en inspanning op de tennisbaan. Kortom, het echte Frankrijk ;-)”

  Rick van Dijkmet partner
  “Afgelopen zomer een heerlijke vakantieweek gehad in het Chateau des Gipieres! Een super verblijf in een schitterende omgeving!”

  Fam. van Eckmet baby